A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Kiírták a licitet az utasellátó üzlet bérbeadására!

Augusztus 17-én kiderül, lesz-e jelentkező az üzemeltetésre.

2017. augusztus 09. - Mátészalkaleaks

A Mátészalkaleaks csoport lépett a mátészalkai és környékbeli utazóközönséget érintő, sok embert foglalkoztató kérdésben.

Sok, a rendszeres utazóközönséggel lefolytatott beszélgetés után kiderült, hogy a legtöbben értetlenül állnak az előtt, hogy már több éve kihasználatlan a volt utaselláló üzlethelyisége.

A beszélgetések során kiderült az, hogy sokan szeretnék ha újra élet költözne a helyiségbe. Mások úgy gondolják, hogy a debrecenihez hasonló kultúrvárót kellene létrehozni.

A Mátészalkaleaks csoport közérdekű adatigénylést nyújtott be a  MÁV felé, hogy kiderüljön, mi a célja a vasúttársaságnak a kihasználatlan helyiséggel.

A válasz akkor az volt, hogy hamarosan, több év után először pályázatot írnak ki az üresen kongó helyiség hasznosítására.

Jelentjük: a pályázati kiírás megtörtént, a licit elkezdődött.

Eredményhirdetés, 2017.augusztus 17-én várható.

 

A vasúttársaság a licit elindításáról szóló levele az alábbiakban olvasható:

 

Tisztelt Mátészalkaleaks csoport!

Tájékoztatom arról, hogy a bérleményre vonatkozóan nyílt pályázatot hirdettünk. A pályázati jelentkezés határideje: 2017.08.15-én 13 óra.

Tisztelettel,

Földing Zoltán
területi vagyongazdálkodási szakértő

 

szalka.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7612731170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása