A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Allergológiai ellátás: Kisvárda helyett már csak Debrecenben.

A határmenti településekről már előző nap el kell indulni Debrecenbe, ha kora délelőttre kapnak időpontot a megyénkbeli betegek.

2021. augusztus 15. - Mátészalkaleaks

Dr. Müller Cecília 2021.július 6-án kelt határozata szerint,  a  kisvárdai Szent Damján Görögkatólikus Kórház helyett a Debreceni Klinikai Központot jelölte ki az allergológiai és klinikai immunológiai ellátásra szoruló  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakosság ellátására, ugyanis a Szabolcs-Szatmár-Bereg  Megyei  Kórházak és Oktatókórház az allergológia és klinikai immunológia tekintetében nem rendelkezik kapacitással.

A kisvárdai Szent Damján Görögkatólikus Kórház vezetője személyi feltételek hiányával indokolja azt, hogy az ellátási kötelezettségüknek miért nem tudnak eleget tenni.

A  kifejezetten rossz közösségi közlekedéssel rendelkező Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakosságára óriási terheket ró az intézkedés, hiszen a legtöbb faluból ha az aznapi legelső vonattal vagy busszal elindul a beteg Debrecenbe, sokszor még akkor sem érhet oda egy kora délelőtti időpontra.

Így marad ( ha van saját tulajdonú) a személygépkocsi igénybevétele.

Ha nincs, akkor  szívességi "fuvarost" kell szerezni, ha pedig nincs vállalkozó kedvű ismerős, akkor taxit kell fogadni.

Ha pedig egyik sem "játszik", akkor előző nap útra kell kelni és szállást kell foglalni.

 

11111111111.png

2222222.png

                                                                    Részletek a határozatból. 

allergiateszt.jpg

                                                                         Allergia vizsgálat

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9516659736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása