A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Első mátészalkai körforgalom: kiírták a közbeszerzést.

2021. július 17. - Mátészalkaleaks

Kiírták a közbeszerzést, így egy lépéssel közelebb kerül az első mátészalkai körforgalom megépítése.

 

A Zöldfa utca- (471-es főút)- Meggyesi út találkozásánál fog megépülni Mátészalka első körforgalma, amely egy baleseti gócpont. A gyors áthaladás napközben nem lehetséges, így nagy segítség lesz a körforgalom megépülése a közlekedés résztvevői számára. Most újabb lépéssel kerül közelebb a megvalósításhoz a projekt, hiszen kiírták a közbeszerzést, amelyre hónap végéig várják az ajánlatokat.

 

A tervek szerint felújítják a Seregély utat,ahol kétrétegű burkolaterősítés történik majd „Koppenhágai típusú” kerékpársáv lesz kialakítva, amely csatlakozik a körforgalmi csomópont körül vezetett kerékpárúthoz és így bekapcsolja a vasútállomást a város meglévő kerékpáros hálózatába.

A kerékpárút átvezetésre kerül a hétvágányos vasúti átjárón. A csomópontban kiváltásra kerülnek az ivóvíz, szennyvíz és gázvezetékek, az elektromos lég és földkábelek, valamint a hírközlési kábelek.

 

sg.png

Kiemelt kép: Google térkép

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6616630314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása