A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A Volán buszjáratain nincs lehetőség papíralapú jegy vásárlására a járművezetőknél.

2020. március 24. - Mátészalkaleaks

A járványügyi helyzet miatt, az utasok és az autóbusz-vezetők védelmében hozott új intézkedéseket a Volánbusz, így  március 23-tól készpénzmentessé vált a jegyvásárlás a Volánbusz valamennyi járatán. Március 25-én, szerdán üzemkezdettől pedig tanszüneti menetrend lép érvénybe.

Az első ajtón való felszállási lehetőség megszűnik, a járművezetőt szalagkorlát határolja el az utasoktól. Jegyvásárlásra ideiglenesen egyik járaton sincs lehetőség.

Egy applikáción (Mobiljegy) keresztül lehet jegyet vásárolni, valamint ahol van, ott a jegypénztárakban. A teljes árú jegyek mellett elérhetők az alkalmazásban  az 50 és 90 százalékos kedvezményt tartalmazó menetjegyek. Jelenleg az applikáció bérletvásárlásra még nem alkalmas, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a Volánbusz szakemberei nagy erőkkel dolgoznak a mobilapplikáció fejlesztésén annak érdekében, hogy legkésőbb a hónap végéig bérletvásárlási lehetőséggel is bővüljön az alkalmazás. 

Fontos tudni, hogy a mobilalkalmazásban nem választhatók ki az indulási és célállomások, a helyközi járatokra szóló jegyeket az indulási és érkezési állomás közötti kilométertávolság kiválasztásával lehet megvásárolni. Az adott távolsághoz tartozó adatok – az indulás és az érkezés helyét beírva - a menetrendek.hu rendszerében találhatók meg, amely az applikációból közvetlenül is elérhető. A Volánbusz által üzemeltetett helyi járatokra az adott településnév kiválasztásával könnyen kikereshetők és megvásárolhatók a jegyek. 
A Mobiljegy applikáció letölthető mobiltelefonjára a Play áruházból.

 

 

 

sgggg.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7115550764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása