A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Bírósági végrehajtás: olvasónk az ügyfélfogadás körülményeit kifogásolja.

2019. október 06. - Mátészalkaleaks

Tisztelt MátészalkaLeaks!

Egy igen furcsa kérdést illetve egy felvetést tennék! Mivel mostanság elég gyakran kell felkeresnem Dr. Bodrogi Zsuzsanna bírósági végrehajtót az ügyfélfogadási időpontokban de sajnos a körülmények amelyekben fogadják az ügyfeleket hagy némi kívánni valót maga után.

A K&H bank melletti épületben áll rendelkezésre  egy szoba ahol csak egy asztal és egy pár szék található. Se egy nyomtató se irodai eszközök ami talán megkönnyítené az ügyfelek kiszolgálását.

Tapasztalatom alapján mondhatom, nagyon készségesen segítenek és ami nem utolsó szempont emberi hangon mindenkit tiszteletben tartva próbálnak segíteni.

Ő az aki az előző bírósági végrehajtó utódjaként próbálja a hátrahagyott ügyek lezárására megoldást találni.

Nagyon sok emberi sorssal találkoztam az elmúlt időszakban ami roppant elszomorító! Ezért gondoltam,hogy talán önök tudnak ebben valamit tenni. Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel egy olvasójuk és követőjük!

vegrehajtas2017_ajanlat_gqni-43ac-1478711778.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1115201924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamás És Jozi Oláh 2022.03.07. 19:34:34

Tisztelt Dr Bodrogi Zsuzsana nem tudod önt elérni mar règ!
süti beállítások módosítása