A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Újabb információk a Szatmárnémeti és Bécs között indítandó közvetlen vonatról.

2019. július 26. - Mátészalkaleaks

Ahogyan arról már  a közelmúltban írtunk, a MÁV  Szatmárnémeti-Bécs vasúti összeköttetést hozna létre 2019.decemberétől. A  tárgyalások pedig megkezdődtek a magyar, a román és az osztrák fél között.

A MátészalkaLeaks csoport exkluzív  információkhoz  jutott hozzá a Szatmárnémeti- Bécs vonattal kapcsolatban, amelyet a MÁV is megerősített.

Tehát, 10 óra:58 perckor érkezne és 11 óra :13 perckor indulna Debrecenből a Szatmárnémeti-Bécs Eurocity  a tervek szerint. Visszafelé 16 óra 30 perckor érkezik es 16 óra 49 perckor indul Debrecenből Szatmárnémetibe.
A most közlekedő Transilvania Eurocity,  amely  Biharkeresztesnél lep be  Magyarországra gyakorlatilag kapna egy közvetlen kocsit Szatmárnémetiből es az az egy darab kocsi közlekedne  Debrecenből Püspökladányba. Az Eurocity  közvetlen kocsija a  Szatmárnémeti-Nyírábrány-Debrecen- Püspökladány útvonalon közlekedne, Püspökladánytól pedig az vonat elejére lenne  besorozva.
A MátészalkaLeaks csoportot többen kérdezték arról, hogy Mátészalka felé fog-e közlekedni a  Szatmárnémeti-Bécs vonat. Az előzőekből kiderült, hogy nem.
Az adventi időszakban biztosan nem lenne  lehetetlen, (lásd. Szatmárnémeti-Bécs megoldás)hogy Fehérgyarmattól egészen Bécsig, közvetlen kocsiban utazhassunk a MÁV járatain. Ebben az időszakban sokan keresik fel a híres  Bécsi Adventi Vásárt (tehát akár kihasznált is lehetne ebben az időszakban az egy közvetlen vasúti kocsi), az ezzel kapcsolatos javaslatunkat már megtettük az illetékesek felé.
vonat_utazas_pixabay.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9014981244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása