A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Új vasúti stratégia: 100-120 km/órás sebesség a százezer főnél kisebb népességű városokba?

2019. július 23. - Mátészalkaleaks

2019.májusában került  a kormány elé a  hazai vasútfejlesztési stratégia, amely 2030-ig fogalmazza meg a vasúthálózat korszerűsítésére vonatkozó elképzeléseket. Az új vasúti stratégia a százezer lakosnál népesebb nagyvárosok eléréséhez minimum óránként 120-160 kilométeres sebességű vonatokat irányoz elő. A többi városnál ugyanez a szám 100-120 kilométer - írja  Mosóczi Lászlóra, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedésért felelős államtitkárára hivatkozva a Magyar Hírlap.

Az új vasúti  stratégia  elnevezésű dokumentumot próbálja megszerezni az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól a MátészalkaLeaks - amennyiben válasz érkezik megkeresésünkre, tájékoztatjuk olvasóinkat.

mosoczi_laszlo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8914977668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása