A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Jó hír: új illemhelyek a debreceni Nagyállomáson.

2019. május 30. - Mátészalkaleaks

Jó hír a Mátészalka környéki utazóközönségnek is, hogy a debreceni Nagyállomás illemhelyei új helyre költöztek. Aki rendszeres utazó, az rendszeresen tapasztalhatta az áldatlan állapotokat. A férfiak és nők így végre  21.százazdi körülmények között végezhetik el dolgaikat. Külön öröm, hogy akadálymentes WC is rendelkezésre áll. A szolgáltatás minőségének fejlesztése nem eredményezett  szolgáltatási díj emelést, így az  továbbra is 100 Ft. Az új  WC-k az állomás érkezési oldalánál, a régi női illemhelyjel  szemközt találhatóak.

További jó hírek is vannak. Az állomás  eddig használaton kívüli üzlethelyiségeit elkezdték szisztematikusan felújítani, és  több növény is kihelyezésre került a váróterembe.

regi.png

        Az 1961-ben átadott épületben ez a kép fogadta az utazóközönséget az illemhelyen.

 

db01.jpg

db02.jpg

Az ádatott új illemhelyek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3914870804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása