A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A Mátészalka-Debrecen buszjárat menetidejét csökkentenénk.

2019. január 18. - Mátészalkaleaks

A közelmúltban átadták  a 471-es út Hajdúsámsont elkerülő, 8, 6 kilométeres szakaszát amely segítségével mintegy 9000 jármű forgalmáról mentesül Hajdúsámson városa.

Felmerült az igény a Mátészalka-Debrecen buszjáratot használó utazóközönség részéről, hogy a menetidőt lehetne csökkenteni azzal ,hogy egyes buszjáratok nem érintenék a buszközlekedéssel jól ellátott várost (jelenleg hétköznaponként 163 busz közlekedik Debrecenbe és vissza), így több mint 5 perccel rövidülhetne a Mátészalka és Debrecen között közlekedő buszok menetideje.

Az érintettek a hétköznaponként   7 óra 50 perckor Mátészalkáról induló buszjárat és a a Debrecenből 14:20-kor  busz útvonalát változtatnák meg és így a menetidő 100 perc, illetve 90 perc alá csökkenne.

A javaslatot már el is küldtük az illetékeseknek, amelyet a lentiekben olvashatnak.

 

Tisztelt Északkelet-magyarországi Közlekedésszervező Iroda!

 

Elkészült a Hajdúsámsont elkerülő út, így az alábbi közérdekű javaslattal fordulunk Önökhöz.

A  Mátészalkáról Debrecenbe illetve vissza irányba  közlekedő egyes buszjáratok útvonalát érdemes lenne módosítani úgy, hogy azok a Hajdúsámsont elkerülő úton közlekedjenek.

Így egyes járatok menetideje mintegy 5 perccel csökkenhetne, de mivel nem csak a Mátészalka környéki emberek érdekei számítanak, kérjük vizsgálják meg a lehetőségeket.

Mi a 7 óra 50 perckor Mátészalkáról induló buszjárat útvonalát biztosan módosítanánk, hiszen annak Hajdúsámsonba érkezésekor több buszjárat is rendelkezésére áll a helyi lakosságnak, így nem érné őket aránytalan sérelem.

A vissza úton is aránytalan sérelem nélkül kivitelezhető lenne pénteki napokon, hogy a Debrecenből 14:20-kor és 14:25-kor induló buszok valamelyike az elkerülő úton közlekedne. A 14:20-as járat útvonal módosításával a menetidő Debrecen és Mátészalka között 1:30 percre is csökkenhetne.

 

Mátészalka, 2019.január 18.

                                                                              MátészalkaLeaks csoport

 

1200px-fsj-933_ikarus_e95_in_nyiregyhaza.jpg

 

Kép: Wikipedia, illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1714570238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása