A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Hatvan napon belül megoldódik a Kölcsey utcai veszélyes épület ügye.

2019. január 04. - Mátészalkaleaks

Ahogyan arról már többször is írtunk, az egyik belvárosi épület homlokzata veszélyessé vált. A volt  Boszorkány falatozó épületéről van szó. Közérdekű bejelentésünk nyomán a Mátészalkai Járási Hival Építésügyi osztálya a helyszínen tájékozódott, a bejelentést jogosnak találta, és jókarbantartási kötelezési eljárást indított.

A napokban szintet lépett az ügy. Az eljárás folyamán az épületet tulajdonló Kft. hatóságommal felvette a kapcsolatot . 2018. 12. 13.-án /Csütörtök délelőtti órákban / személyesen  megjelent hatóságomnál a KFT.által megbízott vállalkozó. Tájékoztattam a jelen lévő megbízott személyt  a 4700 Mátészalka Kölcsey utca 36. üresen álló bolthelyiség utcafronti homlokzaton milyen szükséges helyreállítási munkálatokat kell elvégezni. Tárgyi ügyben  a hatóságom  a jókarbantartási kötelezési eljárás keretén belül  a határozatot  kiáltotta továbbiakban postai úton az érintett tulajdonosnak megküldte, írta levelünkre az építésügyi szakügyintéző.

A Mátészalkai Járási Hivatal Építésügyi osztályának levele  a lentiekben olvasható:

1_23.png

2_18.png

3_7.png

 

msz_boszorkany_falatozo_1_1.jpg

A jelenlegi állapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8614536644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása