A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Utasbarátabbnak tűnik a Csenger-Mátészalka vasútvonal menetrendi tervezete.

2018. október 28. - Mátészalkaleaks

Elkaptuk a 2018/2019.évi menetrendi tervezetet, amelyből a mai napon a Mátészalka-Csenger viszonylat, holnap pedig a Mátészalka-Debrecen vonal  tervezett menetrendjét hozzuk nyilvánosságra.Örömteli változás, hogy utasbarátabb lett a tervezett menetrend, Csenger és Mátészalka között akár iskolába is lehet járni vonattal, de vasárnapi napokon  átszállás nélkül lehet majd elérni Csengerből,  a megyeszékhelyet. 

Hétköznaponként Mátészalka állomásról Csengerbe, reggel 4 óra 40 perckor indul majd az első vonat, amely amolyan iskolai járatként  5 óra 39 perckor Csengerből indulva 6 óra 30 percre ér Mátészalkára.

Hétfőtől-szombatig, Mátészalkáról lesz egy olyan vonat, amely 15 óra 03 perckor fog indulni, és Csengerbe 15:54 érkezik majd, ez 16 óra 06 perckor indul vissza, és 16 óra 57 percre érkezik majd  Mátészalkára.

Vasárnapi napokon pedig Csenger és Nyíregyháza között közvetlen vonat közlekedik majd, amely 14 óra 47 perckor indul majd Csenger állomásról, Mátészalkára  15 óra 38 percre ér, majd 17 óra 23 percre érkezik a megyeszékhelyre.

Még egyszer megjegyezzük, ez még tervezet.

 

csenger.png

jelmagyarazat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5014329381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása