A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Versenytárgyalás útján értékesítenének két önkormányzati bérlakást.

2018. szeptember 22. - Mátészalkaleaks

Mátészalka Város Önkormányzata,  a  következő gyűlésén tárgyalja azt  az előterjesztést,  amely elfogadása után kettő darab, jelenleg nem lakott, nagyobb felújításra szoruló önkormányzati bérlakást értékesítenének versenytárgyalás útján.

Az első ingatlan a Seregély utca 1. szám alatt található. Becsült értéke 6,1 millió forint. Az épület műszaki állapota közepes és gyenge, a lakás teljes felújításra szorul, a nyílászárók régiek. A víz, villany és a szennyvíz be van vezetve, de a gázszolgáltatás az nem. Jelenleg a lakás fűtését egy darab cserépkályha látja el.

 

 

1_2.png

A második ingatlan a  Nagykárolyi utca 1. szám alatt található. Becsült értéke 6,6 millió forint. Az épület műszaki állapota közepes és gyenge, a lakás teljes felújításra szorul, a nyílászárók régiek. A víz, villany és a szennyvíz be van vezetve, de a gázszolgáltatás az nem. Az ingatlan fűtése jelenleg nem megoldott, mert az erre a célra szolgáló cserépkályhát elbontották.

2_2.png

Az előterjesztés 2018. szeptember 27-én került megtárgyalásra.

A MátészalkaLeaks csoport véleménye szerint,  a két ingatlan teljes felújítása jelentős anyagi terheket róna az önkormányzatra, amelyeket nem célszerű vállalni.Az előterjesztésben szereplő szakértői anyag  alapján rendkívül sok munkaórát emésztene fel a teljes felújítás, ezért mi az értékesítés mellett tesszük le a képzeletbeli voksunkat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8314255157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása