A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Eldőlt! Mátészalkára érkezik Dr. Mosóczi László.

2018. augusztus 29. - Mátészalkaleaks

A csiga vs. vonat futam után a MátészalkaLeaks csoport egy jellegzetes szatmári ebédre és egy beszélgetésre invitálta  videóüzenetében Dr. Mosóczi László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkárt Mátészalkára, hiszen az ő  módjában áll biztosítani a Mátészalka-Debrecen vasútvonal felújításához szükséges anyagi erőforrásokat.

Az államtitkár válasza megérkezett, elfogadta a MátészalkaLeaks csoport meghívását.

 

mosoczi_valasz.png

Fontos újdonság!

A MátészalkaLeaks csoport folyamatosan azon munkálkodik, hogy miként lehetne Mátészalka környékének közösségi közlekedését jobbá tenni. Ennek ékes bizonyítéka az, hogy a csoport tagjai egy olyan javaslattal állnak a közlekedéspolitikáért felelős államtitkár elé, amellyel éves szinten, mindössze egy vasútvonalon, a szolgáltatás színvonalának csökkenése nélkül legalább 55 millió forintot spórolhatna a nemzeti vasúttársaság. A csoport tagjai azt szeretnék elérni, hogy ezt az összeget forgassák vissza a Mátészalka környéki kötöttpályás közlekedésbe. Gondolunk itt arra, hogy vasúti kocsik kárpitjainak felújítása, illemhelyiségek komfortosabbá tétele, egyes vasúti kocsik klimatizálása, illetve vonatjáratok sűrítése.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4614209163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása