A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Újabb információkhoz jutottunk a Repülőhíd felújításával kapcsolatban.

2018. május 10. - Mátészalkaleaks

Pár napja adtunk hírt arról, hogy 2018. június 17-én kezdődik a Mátészalka belvárosát az Újtelep városrésszel összekötő gyalogosforgalmi híd a Repülőhíd felújítása. A Mátészalkaleaks csoport most a MÁV Zrt-től kért információkat arról, hogy a munkálatok alatt a gyalogosforgalom lebonyolítását hogyan képzelik el.

A válasz szerint:

 

 

Köszönjük a megkeresésüket, amelyre a következő tájékoztatást adja a vasúttársaság!

 

A mátészalkai repülőhíd a MÁV üzemeltetésébe tartozik. Az előírások alapján a vasúttársaság rendszeresen ellenőrzi a szerkezet műszaki állapotát és gondoskodik a karbantartásáról. Legutóbb 1998-ban felújítás miatt zárták le és emelték le a hidat. Csakúgy mint akkor, most is azért ütemezték a karbantartást a nyári iskolai szünet időszakára, mert olyankor kisebb az átmenő gyalogos forgalom a város két részét összekötő hídon.

A felüljáró felújítási munkái idejére nem lehet létesíteni ideiglenes gyalogos átjárót az állomási vágányokon keresztül. Erről egy márciusi bejárás során egyeztetés is történt az önkormányzattal. A gyalogos közlekedés a Szatmár út-Kórház út-Tompa Mihály út és a Seregély út-Zöldfa út szakasz járdáin, a szintbeli átjárókon oldható meg.

A vasúttársaság kéri a felüljárót használó gyalogosok szíves türelmét. A lezárásról és a kerülő utakról természetesen időben tájékoztatjuk a lakosságot. Az önkormányzat ugyancsak vállalta, hogy értesíti a lakosokat.

 

Üdvözlettel:

MÁV Zrt. 

 

d2ba4aa67ce8c7f1cca2454e1d44db66_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9913906814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása