A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

2018.június 17-én kezdődik a Repülőhíd felújítása, leemelik a híd acélszerkezetét.

2018. május 08. - Mátészalkaleaks

Kilencven éves idén a Repülőhíd, amely Mátészalka belvárosát köti össze az Újtelep városrésszel. Csoportunk lassan két éve vetette fel azt, hogy a Repülőhíd megérett a felújításra. Még akkor közölte velünk a híd vagyonkezelését végztő MÁV Zrt, hogy a magyar állam tulajdonában lévő gyalogosforgalmi felüljáró nagyobb mértékű felújítása a 2018.évben fog megtörténni.

A két év alatt folyamatosan figyelemmel kísértük a híd állapotát, ki ne emlékezne arra, amikor 2017.februárjában kilyukadt  a híd .Akkor csoportunk közérdekű bejelentése nyomán kijavították a hibát.

A MÁV Zrt-től két héttel ezelőtt közérdekű adatokat igényelt csoportunk, amelyből kiderül: a mátészalkai gyalogos felüljáró acélszerkezetének leemelése 2018. június 17-én fog megtörténni és helyben történő felújítása után tervezetten 2018.  augusztus végén fog visszaemelésre kerülni. A munka során acélszerkezeti javítások és a hídszerkezet korrózióvédelme fog megvalósulni.

 

hid.jpg

Fotó: Hajdú D. András (Abcúg)

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5813899460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása