A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közérdekű adatokat igényeltünk járdafelújítással kapcsolatban!

2018. február 21. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Adatgazda!

Egyik olvasónk, Hriczik Csaba fényképe alapján az alábbi közérdekű adatigényléssel fordulunk Önökhöz, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján. Adatigénylésünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek 15 napon belül tegyenek eleget.

Kérdésünk:  A Móricz Zsigmond utcai  Coop ABC-től az  Ipari útig a járda rossz állapotban van, azon közlekedni babakocsival és kerekesszékkel szinte lehetetlen. A Tisztelt Műszaki Iroda tervezi-e a fagyok után a járdaszakasz olyan szintre való feljavítását, amely után babakocsival és kerekesszékkel való közlekedésre az alkalmas lesz?

 

 Válaszukat előre is köszönjük.

 

2018.február 21.

 

                                                                          -MátészalkaLeaks csoport-

 

racz_kert_jardaproblema.jpg

Amennyiben Te is hasonló problémákkal találkozol, jelezd nekünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5913688784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása