A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megyei tisztifőorvos: a vonatokon, a kézmosáshoz használható víz biztosítása, a környezeti viszonyoktól függetlenül kötelező!

2018. február 01. - Mátészalkaleaks

Nem adtuk fel, még akkor sem amikor a  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Piacfelügyeleti  és Utasjogi   Főosztálya hatáskör hiányában elutasította  a keresetünket, amelyben  azt nehezményeztük, hogy a téli, kemény fagyok beálltakor a MÁV  leengedi a vasúti kocsik víztartályaiból a vizet, és így a tavaszi enyhülésig nem lehet folyó vízzel kezet mosni a Mátészalka és Debrecen között közlekedő vonatokon.

Ha már a  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Piacfelügyeleti és Utasjogi Főosztálya nem talált olyan hatóságot, akinek jogosultsága lett volna dönteni az ügyben, így a MátészalkaLeaks csoportra  várt ez a nemes feladat.

Így fordultunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályához és Dr. Salzmann Marianna megyei tisztifőorvoshoz.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya jól ismeri a hatályos törvényeket,így több mint egy  év után hivalalos papírunk van arról, hogy a hatályos jogszabályok alapján, a környezeti viszonyoktól függetlenül kötelessége kézmosási lehetőséget biztosítani a vonatokon a vasúttársaságnak.

 

A levél:

 

1_oldal_2.png

oldal2_1.png

oldal3.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2313625362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása