A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Írásbeli kérdést intézett Dr. Seszták Miklós felé, a Mátészalka-Debrecen vasútvonal ügyében (is) az egyik parlamenti képviselő!

2017. november 06. - Mátészalkaleaks

Írásbeli kérdést nyújtott be az egyik ellenzéki képviselő „Mit kívánnak végre tenni az alföldi vasútvonalak mentén élőkért?” címmel, Dr. Seszták Miklós, Nemzeti Fejlesztési Miniszterhez.

A választ Dr. Fónagy János államtitkár adta,  amelyet itt olvashat.

1_14.png

2_11.png

 

A MátészalkaLeaks csoport véleménye:

A középtávú fejlesztés elég tágan értelmezhető a Mátészalka-Debrecen vasútvonal tekintetében. Dr. Fónagy János azon véleményével, mely szerint egy komplex fejlesztést kell végrehajtani, amely  magában foglalja majd az autóbusz közlekedés átalakítását, egyet tudunk érteni.

A válasz többi részét nem tartjuk kielégítőnek, azt  mi nem tudjuk elfogadni, így folytatjuk tovább a küzdelmet a Mátészalka-Debrecen vasútvonal mielőbbi felújításáért, és a komfortosabb utazási körülményekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7213196518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása