A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ha már vannak új buszjáratok, legyen fedett buszváró is !

A Rácz kertben, most fedett buszvárót és szemétgyűjtő edényzetet akarnak.

2017. március 05. - Mátészalkaleaks

Mint ahogyan arról még 2016.decemberében hírt adtunk, civil csoportunk kezdeményezésének eredményeképpen, már nem kell már kigyalogolni a Rácz kertben élőknek a buszállomásra, hogy fel tudjanak szállni a Nyírbátoron át Debrecenbe és Nyíregyházára induló buszokra, hanem fel tudnak szállni a 2016. december 10-ig kihasználatlan Kórház utcai megállóban.

A közlekedési társaság   a Nyírbátor/Debrecen és a Nyírbátor/Nyíregyháza  felől érkező buszokról is biztosítja a leszállási  lehetőséget az út túlsó oldalán, a Nefejejcs csárdánál.
A közlekedési lehetőségek bővülése hétköznaponként 28 új felszállási és  27 új leszállási lehetőséget eredményezett, csak egy átlagos hétköznapra vetítve.
Az új megálló beiktatása, szükségessé tenné egy fedett buszváró kialakítását, valamint szemétgyűjtő edényzet kihelyezését, a komfortosabb várakozás és a megnövekedett szemétmennyiség miatt, az indulási oldalon.
Most ennek az ügynek a megoldására szeretnék rábírni az az önkormányzatot a Rácz kerti érintettek.
korhaz_utca.pngA fehér vonalakkal megjelölt helyre kerülhet(ne) a fedett buszváró.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5712315945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása