A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Építő jellegű javaslatok egy városlakótól !

2016. október 18. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Mátészalkaleaks!
Eddig még nem írtam Önöknek, de most úgy gondoltam, hogy ideje. Fotóztam pár kátyút a város különböző részein, valamint szeretném felhívni a figyelmet, hogy több gyalogos átkelőhely, illetve útburkolati jel kopott. Valamint szeretném, ha továbbítanák a város vezetése felé, hogy a vasútállomás épületére egy külső tisztasági festés ráférne! Illetve, szeretnék információkat kapni a Meggyesi-Ipari út és a Zöldfa-Meggyesi úti körforgalmakról.
Válaszunk:
Köszönjük a leveledet, a vasútállomás vélhetően az állam tulajdona és a vasúttársaság a vagyon kezelője, így hozzájuk fordulunk információkért. A körforgalom kivitelezésében vélhetően a  NIF Zrt. az illetékes, így tőlük illetve az önkormányzattól kérünk információkat.
Szalkay László utca 15. előtti parkolósáv.
Kisfaludy köz (Járási hivatal felőli vége).
Ifjúság tér
Az Alkotmány úton szeptemberben lefújták a zebrákat, viszont az útburkolati jelekre is ráférne a frissítés.
Bajcsy Zsilinszky utca-Alkotmány utca
Zöldfa utca-Bajcsy Zs. utca.

Képes Géza Ált. I.-nél kegyetlen rossz a járda burkolata.
Jó lenne egy aszfaltozott parkoló.
Sártenger.
És még egy ötletem lenne, ami javítana a város képén.
Jelenleg sok jelzőlámpa oszlopon található plakát, poszter. Sajnos az anyag, amivel ezeket a plakátokat felragasztják erősen rontja az oszlopok állapotát. (Lásd: Spar. 8 éves lámpaoszlopok és tiszta rozsda) Időszerű lenne lefesteni ezeket az oszlopokat.
Eddig úgy ismertem meg a Mátészalkaleaks-ot, hogy akaratos és nyomatékos. Számos fontos dolgot sikerült elérni, a közvélemény hatására (is). Szerintem sokan szimpatizálnák, ha a vasútállomás tisztasági festése és a jelzőlámpa oszlopok festése felkerülne a webre. Még egyszer köszönöm a közreműködést! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6111819443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása