A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Emberek! Sikerült!

2016. április 01. - Mátészalkaleaks

 

2015.novemberében még arról számoltunk be, hogy szombati napokon, délután 16:35 perc után nincs közvetlen busz és vonatközlekedés a megyeszékhely és a megye második legnagyobb népességű városa között.Mindössze négy hónap kellett ahhoz, hogy  a civilek nyomásgyakorlása eredményt mutasson fel, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedési Szolgáltatási Főosztálya engedélyt adott a menetrend módosítására, ezzel nagyságrendekkel nőnek a szabolcsi emberek közlekedési lehetőségei, 2016.április 04-től.

aaa.jpg

Több új járat áll majd az emeberek rendelkezésére, valamint újdonság is bevezetésre kerül.

Az autópályán, hétköznaponként közlekedő buszjáratok gyorsabb eljutási lehetőséget biztosítanak a Jósa András megyei kórház pácienseinek és az egyetem hallgatóinak.

A baktalórántházi,csengeri,fehérgyarmati,mátészalkai,nagykállói,nyírbátori,és vásárosnaményi kistérségek mintegy kettőszáz ötvenezer főnyi lakosságának életére hat ki pozitívan a bevezetendő intézkedés.

 

A szombat esti buszpár beállításával több éves probléma oldódott meg, a Fiatalok Mátészalkáért programunk civiljeinek segítségével, valamint kezdeményezésünknek, a helyi kiszivárogtató oldal, a Mátészalkaleaks blog közreműködésével. Köszönet illeti meg Mátészalka város polgármesterét, Hanusi Pétert, Dr. Takács Csaba jegyzőt, valamint mindenkit, aki bármit is segített abban, hogy az ügy megoldódjon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr658550684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása