A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ennyit ér a szabolcsi ember a vasúttársaságnak?

2015. november 10. - Mátészalkaleaks

Mátészalkáról történő utazás:van: 108 perc menetidő Mátészalka és Nyíregyháza között, maximálisan 60 km/h sebesség Mátészalka és Debrecen között, kosz, bűz, nem működő villany, sokszor leállíthatatlan fűtés,máskor pedig dermesztő hideg. Volt példa arra, hogy nyáron is fűtöttek... Nincs kézmosási lehetőség,ivóvíz ,egészségügyi papír,szappan.

Valahol Budapest környékén:van: korszerű utastájékoztató rendszer, légkondicionált, tágas, kerekesszékek és kerékpárok fogadására is alkalmas multifunkciós utasterek, mozgáskorlátozottak által is könnyedén használható mosdó, WIFI internettel, illetve mobiltelefonok és laptopok töltésére alkalmas hálózati csatlakozók,normális wc,folyékony szappan,kézszárító, normális menetsebesség, és még sorolhatnánk...

 

Ennyit ér a szabolcsi ember a Vasútnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr738066922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása