A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Kivesézzük a Mátészalka kistérségi központ szerepének erősítése, a városközpont funkciőbővítő intergrált fejlesztése révén c. beruházást

2015. június 10. - Mátészalkaleaks

 

 

​Leellenőőrizzük, hogy minden törvényesen történt-e a beruházás megvalósításának során, ezért közérdekű adatigénylést nyújtottunk be Mátészalka város jegyzőjéhez.
Tisztelt Mátészalka Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal/Tisztelt Jegyző Úr! 
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.
 
Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre azokat  a dokumentumokat, amelyből kiderül az, hogy a Városi Művelődési Ház felújítása közben, az első kivitelezővel való szerződésbontás következtében milyen mennyiségű közpénz került felhasználásra pluszban, az eredeti költségeken felül annak érdekében, hogy a Városi Művelődési Ház feújítása befejeződjön.(Mátészalka kistérségi központ szerepének erősítése, a városközpont  funkciőbővítő intergrált fejlesztése révén)
 
Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
 
Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.
 
Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.
 
Segítő együttműködését előre is köszönöm.
 
Kelt: 2015. június  9.
 
Üdvözlettel:
Lintényi Levente, közösségszervező

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr707532352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása