A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Akkreditált és ingyenes vízvizsgálatot kínál a Nyírségvíz a panaszos fogyasztóinak.

2021. november 12. - Mátészalkaleaks

Három héttel ezelőtt egy olvasói levelet adtunk közre, amelyben a mátészalkai ivóvíz minőségét  kifogásolta  egyik olvasónk.  Akkor közérdekű bejelentést tettünk a közszolgáltatást végző Nyírségvíz Zrt. felé, amelyre a mai napon érkezett válasz.

Értelmezésünk szerint a vízszűrő rendszer szűrőbetétjét okolják, álláspontjuk szerint az ott kiváló vas, mivel  a szűrőbetét sem fertőtlenítve, sem pedig mosva nincs,  kitűnő táptalaja a különböző mikrobiológiai szervezeteknek. Úgynevezett biofilm képződik, amelyet vöröses-barnás trutymóként aposztrofált a levélíró. A Nyírségvíz Zrt. álláspontja szerint, ez okozhat kellemetlen szag és ízhatást, amely  aminőség romlásával jár, és akár komoly egészségügyi kockázattal járhat.

A Nyírségvíz Zrt. akkreditált és ingyenes vízvizsgálatot kínál a minőségi panasszal hozzáforduló ügyfeleinek. Egy előzetes időpont egyeztetés után mintavétel történik a fogyasztónál, majd  a legközelebbi közkifolyónál.

Az igényt jelezni a következő e-mail címen lehet:  nyirsegviz@mail.nyirsegviz.hu 

Adja meg a fogyasztó nevét,címét,ügyfélszámát és telefonszámát, és hogy akkreditált és ingyenes vízvizsgálatot szeretne kérni, mivel az ivóvíz minőségével nincs megelégedve.

Ha  a levél másolatába becsatol minket, azt megköszönjük. E-mail címünk: mateszalkaleaks@gmail.com

 

 

 A Közszolgáltató levele a lentiekben olvasható.

valaszlevel001.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6116754010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása