A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Burkolatmegerősítést és elkerülő utakat terveznek Nyírmihálydi és Mátészalka között.

2021. november 07. - Mátészalkaleaks

A 471. számú főút Nyírmihálydi - Mátészalka közötti szakaszának 11,5 tonna tengelyterhelésre történő burkolatmegerősítésének a tervezésére írt ki közbeszerzést a NIF Zrt. A mintegy 35 km hosszú szakaszból , 22 km külterületi, míg 13 km belterületi. Két új körforgalom kerülne a tervek szerint kialakításra, valamint négy szintbeli vasúti átjárót korszerűsítenének. A tervezési feladat magában foglalja  a 471. számú főút Nyírbogát elkerülő megvalósításának döntés előkészítő tanulmányterv szinten történő vizsgálatát.

 

A 471. számú főút Nyírbátort elkerülő út  engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésére is közbeszerzést írtak ki. Itt 2 x 1 sávos elkerülő utat terveznek, 13,5 km hosszban, kilenc szintbeli csomóponttal, két szintbeli vasúti keresztezéssel, és egy vasút feletti híddal- írja a Közbeszerzési Értesítő.

 

image1383823913.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2116748908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása