A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Meghibásodott a CT berendezés Mátészalkán.

2021. november 04. - Mátészalkaleaks

2021. november 02-án meghibásodott a Mátészalkai Kórház CT berendezése, a halaszthatatlan vizsgálatokat Fehérgyarmaton és Nyíregyházán végzik- írja egyik olvasónk.

Ha jól számoljuk, idén ez már harmadik alkalom, hogy hibára áll ki a gép. A több mint tíz éves berendezés megérett a cserére. Három hónapja adtunk arról hírt, hogy új, 64 detektoros berendezés érkezhet Mátészalkára. A kiírt közbeszerzés azon részét, amely a Mátészalkára szánt berendezést is érintette, eredménytelennek minősítették. Az ok az, hogy csak érvénytelen ajánlatok érkeztek, tudtunk meg a Közbeszerzési Értesítőből. 

Új közbeszerzés kiírása szükséges, amelynek időpontja még nem ismert.

Annak érdekében, hogy informálni tudjuk a lakosságot, közérdekű adatigénylést nyújtunk be Dr. Szondi Zita, főigazgató felé.

 

52d17f646b667aed2a6aa07bd13eec29_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2516745658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása