A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Már a mérnökségi telepet tervezik az M49-es gyorsforgalmi úthoz.

2021. január 04. - Mátészalkaleaks

A Közbeszerzési Értesítő szerint már a mérnökségi telepet tervezik az M49-es gyorsforgalmi út  M3 autópálya – Ököritófülpös közötti szakaszára.

A beruházás becsült helyigénye: 5,0 ha, az iroda és szociális, valamint műhely és garázs épületek nettó alapterülete: 4250 m2 lesz.

12 db készenléti helyiség  és egy darab 4 fő befogadására alkalmas apartman kerül tervezésre, ezen felül vezetői iroda, rekreációs szoba, továbbá 100 fő befogadását biztosító eligazító helyiség tervezése történik meg, gépkocsi tárolási helyek, műhely épület, gépjármű mosó, raktározási és technológiai helyiségek, és egyéb, a Magyar Közút Nzrt., a Magyar Közút Nzrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által kért műszaki létesítmények (üzemeltetői igények) megtervezése is szerepel a tervezési feladatok között, de a tervezőnek gondolnia kell az  Országos Rendőr-főkapitányság igényei szerint kialakított rendőrségi épület biztosítására is.

A  közbeszerzést a RODEN Mérnöki Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság nyerte, amely 105000000  Ft-ért vállalta el a tervezési munkák elvégzését.

 

unnamed_1.jpg

                                                Kiemelt kép: www.epulettar.hu (illusztráció)

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9316371746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása