A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Nagypiac. A bérleti díj csökkentését kéri a Szalka-Víz KFT.

2020. augusztus 06. - Mátészalkaleaks

A mai napon tartja a képviselő testület aktuális ülését. A hatodik napirendi pontban tárgyalják azt az előterjesztést, amely szerint a Nagypiac bérleti díjának csökkentését kéri a Szalka- Víz KFT. A jelenlegi szerződésben az szerepel, hogy a cég által havonta fizetendő bérleti díj 300 ezer forint + ÁFA, amely  a kihirdetett veszélyhelyzet időtartamára felfüggesztésre került.

A Szalka-Víz KFT levele szerint eddig csak három üzlet tekintetében történt bérleti szerződés megkötése, "a további öt üzletre még igény  bejelentés sem történt"- írja a Szalka -Víz KFT ügyvezetője.

Erre is hivatkozva, Valu Tibor, a cég ügyvezetője  kéri a képviselő-testületet, hogy a bérleti díjat 50.000 Ft+ÁFA/ hó összegben állapítsák meg.

 

piac.png

 Fotó: Papp László

 

valu_level.png

 

Az ügyvezető levele

eloterj.png

Az előterjesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5016116800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása