A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Három csoportos óvoda épül az Ipari úton.

2020. február 13. - Mátészalkaleaks

A Mátészalka Kertvárosi Református Egyházközség sikerrel pályázott a Magyarországi Református Egyház  Országos Óvodafejlesztési pályázatán. Egy három csoportos óvoda építésére nyertek anyagi forrásokat, amely az Ipari út 8 szám alatt fog megépülni.A tervezés során felmerült az, hogy a reggeli és délutáni időszakokban megnövekedett forgalomra kell számítani, így  a betervezett parkolók számát növelni szükséges.

Mátészalka Város képviselő-testülete 2020.február 13-án tartja következő gyűlését, ahol 6. napirendi pontként tárgyalják a Mátészalka Református Egyházközség Lelkipásztori Hivatalának kérelmét, amelyben azt kérik, hogy a szomszédos (önkormányzati) telekből, mintegy 700 négyzetmétert adjon az önkormányzat ingyenes használatba. Ennek fejében vállalják azt, hogy a parkolót a városi rendezvények alkalmával rendelkezésre bocsájtják.Kitételként szerepel az előterjesztésben az, hogy a létesülő parkoló  tervezési, engedélyezési  és kivitelezési költségeit a Mátészalka Kertvárosi Református Egyházközség állja.

Mivel a parkolók létesítése a Parkerdő szélén történik, így gyepráccsal kívánják kialakítani, így megőrizve annak zöld jellegét.

 

ovoda.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3515472310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása