A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Geotermikus hőtermelő rendszer épül. Hamarosan kezdődnek a fúrási munkálatok.

2019. december 18. - Mátészalkaleaks

A Geotherm FIRE KFT. és a Mátészalkai Távhőszolgáltató közös projektjének megvalósításához fúrási munkálatok szükségesek, amelyet 2020.január 6.napjától kezd meg a megbízott kivitelező. Ez előreláthatólag 2020. március végéig fog tartani.

A munkálatok során három olyan munkafázis lesz, amely 24 órás zajterheléssel fog járni, de ezek mindegyikénél a zajterhelés mértéke határértéken belül lesz.

A három munkafolyamat tervezett időpontjai, a kivitelező munkaterve szerint:

2020.január 22-28.

2020.február 07-20.

2020. március 02-05.

A projektről ide kattintva kaphat részletes  tájékoztatást.

A munkaterületen forgalomelterelésre a munkálatok idején nem kell számítani. A fúrások, a Bánki Donát utcai garázssor utáni, önkormányzati területen kerülnek kivitelezésre.  A kút mélységét 1200 méter lesz, míg a (reményeik szerint) feltörő víz hőmérsékletét 60- 65 fokra prognosztizálják a szakértők.

 

helyszin.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6115357920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása