A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Módosul a buszok menetrendje.

2019. december 08. - Mátészalkaleaks

Pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy 2019. december 15-től lép érvénybe az új vasúti menetrend. Most az új Volán menetrendről kaphatnak információkat Vásárosnamény, Mátészalka, Fehérgyarmat és Nyírbátor  térségeinek lakosai a lentiekben. 

Módosítások: 2019.december 15-től.

 

Vásárosnamény térségét érintő módosítások:

 

 

4301 Vásárosnamény – Tiszaadony – Lónya autóbuszvonalon

A tanítási napokon 5:55-kor Vásárosnamény, Vasútállomásról Tiszakerecsenyre közlekedő járat 5 perccel később, 6:00-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint, a végállomásra 6:32-kor érkezik.

A 17:00-kor és 18:45-kor Vásárosnamény, Vasútállomásról Lónyára közlekedő járatok egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érintenek.

A 4:42-kor, 7:00-kor, és 15:25-kor Lónya, Autóbusz-fordulótól Vásárosnaményba közlekedő járatok 5 perccel később indulnak és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érintenek.

Az 5:08-kor, 11:02-kor és 12:17-kor Lónya, Autóbusz-fordulótól Vásárosnaményba közlekedő járatok 4 perccel később indulnak és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érintenek.

A tanítási napokon 6:31-kor Tiszakerecseny, Községházától Vásárosnaményba közlekedő járat 2 perccel később, 6:33-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A munkanapokon 6:15-kor Lónya, Autóbusz-fordulótól Vásárosnaményba közlekedő járat 3 perccel később, 6:18-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A munkanapokon és szabadnapokon 15:43-kor Lónya, Autóbusz-fordulótól Vásárosnaményba közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

4319 Vásárosnamény – Nyírmada autóbuszvonalon

A tanítási napokon 5:10-kor Vásárosnamény, Vasútállomásról Nyírmadára közlekedő járat 4 perccel később, 5:14-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

 

 

Mátészalka térségét érintő módosítások:

 

 

4218 Nyíregyháza – Mátészalka – Fehérgyarmat autóbuszvonalon

A vonal járatai Hodász, Állami Gazdaság bejárati útnál megállnak.

A 13:55-kor Nyíregyháza, Autóbusz-állomásról Mátészalkára közlekedő járat 5 perccel korábban, 13:50-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A munkanapokon 14:15-kor Nyíregyháza, Autóbusz-állomásról Mátészalkára közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A tanítási napokon 15:45-kor Nyíregyháza, Autóbusz-állomásról Nyírbátorba közlekedő járat tanítási szünetben munkanapokon is közlekedik.

A tanítási napokon 17:00-kor Nyíregyháza, Autóbusz-állomásról Nyírbátorba közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A munkanapokon és szabadnapokon 5:35-kor Fehérgyarmat, Autóbusz-állomásról Nyíregyházára közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

4261 Kisvárda – Szabolcsbáka – Vásárosnamény [–Mátészalka] autóbuszvonalon

A munkanapokon 4:28-kor Vásárosnamény, Vasútállomásról Kisvárdára közlekedő járat 5 perccel később, 4:33-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

 

4323 Debrecen – Mátészalka – Fehérgyarmat – Magosliget autóbuszvonalon

A vonal járatai Hodász, Állami Gazdaság bejárati útnál megállnak.

4324 Debrecen – Nyírbátor [–Vállaj] – Mátészalka – Csenger autóbuszvonalon

A munkanapokon 9:15-kor Debrecen, Autóbusz-állomásról Mátészalkára közlekedő járat Hajdúsámson, Városházán „csak felszállók részére” áll meg.

A munkanapokon 11:55-kor Mátészalka, Autóbusz-állomásról Debrecenbe közlekedő járat Hajdúsámson, Városházán „csak leszállók részére” áll meg.

4326 Mátészalka – Porcsalma – Pátyod – Szamosangyalos – Csenger autóbuszvonalon

A munkanapokon 4:45-kor Mátészalka, Autóbusz-állomásról Csengerbe közlekedő járat 5 perccel később, 4:50-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint, a végállomásra 5:45-kor érkezik.

A munkanapokon 3:23-kor Csenger, Autóbusz-állomásról Mátészalkára közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint

A szabadnapokon 5:30-kor Csenger, Autóbusz-állomásról Mátészalkára közlekedő járat 10 perccel később, 5:40-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

4332 Mátészalka – Nyírmeggyes – Nyírbátor autóbuszvonalon

Munkanapokon új járat indul 5:05-kor Mátészalka, Autóbusz-állomásról Nyírbátor, Vasútállomásra.

A tanítási szünetben munkanapokon 15:50-kor Mátészalka, Autóbusz-állomásról Nyírbátorba közlekedő járat 5 perccel korábban, 15:45-kor indul.

Munkanapokon új járat indul 3:55-kor Nyírbátor, Vasútállomásról Mátészalka, Autóbusz-állomásra.

 

 

Fehérgyarmat térségét érintő módosítások:

 

 

4355 Kispalád/Magosliget – Nemesborzova/Mánd – Fehérgyarmat autóbuszvonalon

A munkaszüneti napokon 10:49-kor és 14:15-kor Kispalád, Fő út 16. megállóból Fehérgyarmatra közlekedő járatok egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érintenek.

4356 Fehérgyarmat – Vámosoroszi – Kishódos autóbuszvonalon

A hetek utolsó munkanapja kivételével munkanapokon 18:20-kor Fehérgyarmat, Autóbusz-állomásról Rozsályba közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A hetek utolsó munkanapján 18:20-kor Fehérgyarmat, Autóbusz-állomásról Zajtára közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

4358 Fehérgyarmat – Jánkmajtis/Vámosoroszi – Csenger autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 6:24-kor Csenger, Autóbusz-állomásról Fehérgyarmatra közlekedő járat 6 perccel később, 6:30-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

4360 Fehérgyarmat – Kisnamény – Kishódos autóbuszvonalon

A vonal járatai egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érintenek.

Nyírbátor térségét érintő módosítások:

4370 Nyírbátor – Baktalórántháza – Vásárosnamény autóbuszvonalon

A munkanapokon 12:55-kor Pusztadobos, Autóbusz-fordulótól Vásárosnaményba közlekedő járat 2 perccel korábban, 12:53-kor indul és egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A munkanapokon 10:25-kor Vásárosnamény, Vasútállomásról Pusztadobosra közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint, a végállomásra 11:00-kor érkezik.

4375 Nyírbátor – Nyírbéltek – Nyírlugos/Penészlek autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 10:42-kor Nyírbátor, Vasútállomásról Nyírbéltekre közlekedő járat 5 perccel korábban, 10:37-kor indul.

Tanítási napokon új járat indul 14:05-kor Piricse, Sportpályától Nyírbátor, Vasútállomásra.

4380 Nyírbátor – Nyírmihálydi – Balkány autóbuszvonalon

A tanítási napokon 5:17-kor Nyírbátor, Vasútállomásról Nyírmihálydiba közlekedő járat 7 perccel korábban, 5:10-kor indul.

4382 Nyírbátor – Máriapócs – Pócspetri autóbuszvonalon

A munkanapokon 16:45-kor Nyírbátor, Vasútállomásról Pócspetribe közlekedő járat egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A tanítási szünetben munkanapokon 14:45-kor Pócspetri, Autóbusz-fordulótól Nyírbátorba közlekedő járat megszűnik.

 

cimlap_29_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1415344192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása