A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Eldőlt. Lesz hajnali összeköttetés Nyírbátor és Mátészalka között.

2019. október 29. - Mátészalkaleaks

A MátészalkaLeaks csoport, az érintettekkel együtt még 2018. május 28-án, az Északkelet-Magyarországi Közlekedésszervező Irodával történt egyeztetésen vetette fel azt, hogy a munkaerő mobilitásának a növelése érdekében, meg kellene fontolni azt, hogy hajnali busz vagy vonatjárat kerüljön elindításra Nyírbátor és Mátészalka között.

 

Az első vonat  6 óra 21 perckor, míg az első busz 6 óra 35 perckor indul Nyírbátorból, Mátészalkára. Ez már így van a rendszerváltás óta.

Az  egyeztetésen akkor elhangzott javaslatunk szerint, ahhoz,  hogy a munkaerő mobilitása nagyobb legyen, egy  hajnali busz vagy vonatjárat indítására lenne szükség, amely megadná a nyírbátori illetve környékbeli embereknek a lehetőséget arra, hogy elérjék a mátészalkai és környékbeli  munkahelyeket is, és biztosítaná a hajnali közlekedési lehetőséget a következő falvak és városok felé.

Mátészalka érintésével:

 

Baktalórántháza, Csenger, Fábiánháza,Fehérgyarmat,  Györtelek, Hodász,Jármi, Kállósemjén, Kántorjánosi, Kocsord, Mátészalka, Mérk, Nagydobos,  Nagyecsed,Nyírcsaholy, Nyírcsászári,  Nyírkáta, Nyírmeggyes, Nyírparasznya,  Ópályi, Ököritófülpös, Őr,  Pátyod, Porcsalma, Rápolt,  Szamosangyalos, Szamoskér, Szamosszeg, Vaja.

 

Vásárosnamény érintésével:

 

Anarcs, Aranyosapáti, Barabás, Beregdaróc, Besenyőd, Csaroda, Gelénes, Gemzse, Gulács,  Gyüre, Hetefejércse, Ilk, Jánd, Kisvárda, Kisvarsány, Lónya, Lövőpetri, Márokpapi, Mátyus, Nagyvarsány, Nyírlövő, Nyírmada, Pap, Pusztadobos, Szabolcsbáka,  Tákos, Tarpa, Tiszaadony, Tiszakerecseny, Tiszaszalka, Tiszavid, Újkenéz, Vámosatya.

 

Fehérgyarmat érintésével:

 

Beregsurány, Botpalád,Cégénydányád, Csaholc, Császló, Csegöld, Hermánszeg, Kömörő, Penyige, Rozsály, Szamossályi, Szamosújlak, Tisztaberek, Tunyogmatolcs, Túrricse, Zajta, Zsarolyán.

 

Csenger érintésével:

 

Csengersima, Csengerújfalu, Komlódtótfalu, Tyukod,Porcsalma,Szamosbecs, Szamostatárfalva, Ura.

 

Nemzetközi:      

 

Nagykároly, Szatmárnémeti

 

A változásra ugyan másfél évet kellett várni, de 2019.december 15-től már lesz hajnali Nyírbátor-Mátészalka összeköttetés, derül ki az Északkelet-Magyarországi Közlekedésszervező Irodától kapott hivatalos levélből.

 

4332 Mátészalka- Nyírmeggyes- Nyírbátor autóbuszvonal

 

Új járat kerül forgalomba helyezésre Nyírbátor – Mátészalka viszonylatban 300-as járatszámmal, mely munkanapokon Nyírbátor, vasútállomás elnevezésű megállóhelytől 3.55 órakor indul, Mátészalka, autóbusz állomás elnevezésű megállóhelyre 4.30 órakor érkezik.

 

Új járat kerül forgalomba helyezésre Nyírbátor – Mátészalka viszonylatban 301-es járatszámmal, mely munkanapokon Mátészalka, autóbusz állomás elnevezésű megállóhelytől 5.05 órakor indul, Nyírbátor, vasútállomás elnevezésű megállóhelyre 5.42 órakor érkezik.

 

cimlap_29_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3615269726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása