A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Olvasói levél: délelőttönként nem várja be a Budapestről érkező Intercityt a Mátészalka felé induló vonat.

2019. augusztus 14. - Mátészalkaleaks

Olvasói levelet kaptunk:

Jó estét. Szeretnék egy kéréssel hozzátok fordulni. Utánna tudnátok -e nézni,hogy a vasúti menetrendet mi alapján szerkesztik? Ugyanis én egy 8,23-kor Nyugatiból induló IC vel szerettem volna utazni. A vonat 11,08 kor ér Debrecenbe,viszont a mátészalkai személyvonatot már 11,01 kor inditják.Ennek mi értelme van?

Előre is köszönöm.

 

Tisztelettel : Kovács József

 

Tisztelt Kovács József !

Az Ön által felvetett probléma valós. Két délelőtti járatnál ez a helyzet. 

A Budapest Nyugatiból 6 óra 23 perckor induló , Holló IC, 9 óra 07  percre ér Debrecen állomásra, és a Mátészalka felé induló személyvonat   9 óra 01 perckor elhagyja Debrecen állomást.

A másik, a Budapest Nyugatiból 8 óra 23 perckor induló Páva IC-t érinti, ez a vonat  11 óra 08 perckor érkezik Debrecenbe, míg a Mátészalka felé induló személyvonat  már 11 óra 01 perckor elhagyja Debrecen állomást.

A helyzetet nehezíti, hogy vágányzári menetrend van érvényben  a 100-as vonalon, így korlátozottak az esetleges menetrend módosítási lehetőségek.

Vannak tartalékok viszont a Debrecen és Mátészalka között közlekedő vonat menetidejében.Kérését továbbítottuk a Északkelet-magyarországi Közlekedésszervező Iroda szakembereihez, akik megvizsgálják a lehetőségeket.

 

qqq.png

03.png

 

 debrecen-mateszalka-fmd-20.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr115009834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása