A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Hétfőn este holttestet találtak a vasúti pályán, Nyírmihálydi közelében.

2019. július 24. - Mátészalkaleaks

Ahogyan azt a MátészalkaLeaks csoport Facebook oldalán hírül adtuk, 2019. július 22-én késő este Nyíradony és Nyírgelse között szünetelt a vonatközlekedés , hatósági intézkedés miatt. Vonatpótlókat rendeltek a helyszínre -írta akkor a MÁVINFORM.

A MátészalkaLeaks csoport kérdést intézett a vasúttársaság felé, hogy megtudjuk mi történt hétfőn?  A mai napon válaszolt a MÁV, amelyet a lentiekben olvashatnak.

2019. július 22-én késő este Nyíradony és Nyírgelse állomás között, Nyírmihálydi közelében a vasúti pályán egy holttestet találtak, a rendőrség megállapította, hogy korábban egy vonat ütötte el az áldozatot. A helyszínelés ideje alatt vonatpótló autóbusz közlekedett a két állomás között. Tisztelettel: MÁVINFORM.

0_img_6254_vonat_vasut_sinek_baleset_halal_ongyilkossag_fekete_feher_csefalvay.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8114978526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása