A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Hangoskodnak és a közterületet WC-nek használják.

2019. június 16. - Mátészalkaleaks

Olvasói levél landolt a MátészakaLeaks csoport postaládájában, amelyben Julianna arról ír, hogy a közvetlen közelükben lévő presszóban még éjfélkor is hangos a zene, valamint a közterületet  több vendég WC-nek használja.

Egy viszonylag nagy létszámú embercsoport problémájával szeretnélek megismertetni Benneteket. A Kossuth utca parkoló felőli oldalán van szerencsénk lakni a családommal együtt, immár lassan 30 éve. Egy  presszó közvetlen szomszédságában szerencsétlenségünkre.

Ugyanis megkeseríti a mindennapjainkat az erősen illuminált, emberi mivoltából mélyen kivetkőző, viselkedni egyáltalán nem tudó személyek magatartása. A zenegép éjfél ellenére a maximális hangerőn ordít, bár nem tudom, hogy ezt viseljük nehezebben, vagy azokat a tehetségkutató műsorba készülő, elviselhetetlen, herélt kandúr hangját utánozó egyéneket, akik minden áron meg akarják éjnek idején osztani velünk zenei tudásukat. Arról már nem is beszélve, hogy a mellékhelyiséget kevesen ismerik, előszeretettel használják az ablakunk alatti csekély földterületet.

A mi lépcsőházunkban laknak gyerekek is, akik sajnos sokszor akaratukon kívül is szembesülhetnek a szomorú igazsággal, mi szerint ezeknek az embereknek nem csak az intelligencia szintjük kicsi.

Kérdésem a következő: meddig kell még az egész munkahetet becsülettel végig dolgozó, rendszeresen adót fizető, hétvégén pihenni vágyó embereknek elviselni ezt a ránk erőltetett, áldatlan állapotot. Többször próbáltam már nő létemre szép szóval jobb belátásra bírni az idejük java részét itt pocsékoló "férfiakat",eddig minden siker nélkül. Segítsetek, kihez forduljak, ki a kompetens ebben a helyzetben? Előre is köszönöm a segítséget, és ha lesz, a jó tanácsot.

Az érintettek a Mátészalka Város  Jegyzőjéhez fordultak.

 

1788314_screen-shot-2019-02-21-at-161946.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6314897268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása