A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Utasszámok, a mátészalkai buszok életkora. Érdekes adatok az EMKK Zrt-től.

2019. február 10. - Mátészalkaleaks

A MátészalkaLeaks csoport közérdekű adatigénylést nyújtott be az EMKK Zrt-hez, érdeklődtünk, hogy a 2018-évben hány fő utazott a közvetlenül Mátészalka és Debrecen között közlekedő buszjáratokkal:

Az adatok:

 

2132 járat közlekedett a 2018-évben  közvetlenül Mátészalka és Debrecen között.

133290 utast szállítottak ezek a járatok.

Közel 63 utas utazott járatonként.

Az EMKK Zrt  tájékoztatása szerint a Mátészalka-Debrecen viszonylatban közlekedő járatokat  egy Ikarus E-95 Scania típusú autóbusszal  látják el, amelynek életkora 21,8 év. Ez az autóbusz a 2019. január 14-én történt műszaki meghibásodás miatt jelenleg is javítás alatt áll. Az autóbuszt jelenleg egy 19 éves Rába Contact típusú autóbusz pótolja.

Az EMKK Zrt  mátészalkai műszaki szervezeti egysége által javított, karbantartott autóbusz állomány 100 db autóbuszból áll, ezen állományon belül a legfiatalabb jármű 8,4 a legidősebb jármű 23 éves.

 

kihasznaltasag.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2314619192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása