A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közvilágítás: egyelőre még marad a sötétség a Kodály utcán.

2018. november 30. - Mátészalkaleaks

Pár nappal ezelőtt lakossági bejelentés érkezett a Kodály utcáról, ugyanis rendszeres, visszatérő probléma  az ott élők számára , hogy az egész utcában csak egy lámpa világít.

Információink szerint pár héttel ezelőtt már próbálkozott a hiba elhárításával az EON, de nem jártak sikerrel. A helyzet nem változott, így a MátészalkaLeaks csoporthoz fordultak az érintettek.

A MátészalkaLeaks csoporttal közösen közérdekű bejelentést tettek az áramszolgáltató felé, amelyre a mai napon érkezett válasz.

Az EON vizsgálatot végzett, megállapították azt, hogy kábelszakadás okozza a problémát. A hiba pontos helyét a mai napon kezdték el bemérni a szakemberek. A hiba elhárítása huzamosabb ideig fog tartani.

 

A szolgáltató levele:

 

valasz_1.png

 

46491711_513776612445642_3413026135775117312_n.jpg

                                                                     A jelenlegi helyzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4214406738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása