A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Már a csigagyerekek is versenyre keltek a mátészalkai vonattal.

2018. október 26. - Mátészalkaleaks

Lassan három hónapja annak, hogy egy csiga (jelmezbe öltözött aktivista) versenyre kelt a Mátészalka és Debrecen között közlekedő személyvonattal Nyírmihálydi és Nyíradony állomások között egy kétszáz méteres szakaszon, ahol 20 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség. A versenyt akkor  a csiga nyerte, és az erről készült videóról beszámolt a hazai, és a nemzetközi sajtó is.

A vasúttársaságnak a csaknem  három hónap sem volt elegendő arra, hogy ezt a kétszáz méteres szakaszt magasabb sebességre alkalmassá tegye, sőt a helyzet tovább romlott a Mátészalka-Debrecen vasútvonal 78 kilométerén,  hiszen napjainkban már 48 sebességkorlátozás van érvényben a vasútvonalon.

Mivel a vasútvonal állapota egyre aggasztóbb, és a teljes felújításról még nincs hivatalos információ, ezért az idő közben megszületett csiga gyermekek is megmutatták magukat Nyírmihálydi és Nyíradony állomások között.

Az RTL, Fókusz című műsorának helyszíni beszámolóját az alábbi posztra kattintva érhetik el.

 

 

 

csigak.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3814324311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása