A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Felkaroltuk a Seregély utca felújításának az ügyét.

2018. október 02. - Mátészalkaleaks

A Seregély utca stratégiai jelentőségű mátészalkai utca, hiszen az EMKK Zrt (busztársaság) telephelye is itt található, valamint ez az utca biztosít rövidebb eljutási lehetőséget a Zöldfa utca felől érkezőknek a vasútállomás felé, hiszen  használatával nem kell a belváros érintésével, több közlekedési lámpán  áthaladva megközelíteni a vasútállomást.

Az utca állapota a Gyár utcától a Zöldfa utca - Seregély utca kereszteződésig nem kielégítő. Az út fenntartója jelentős mértékű kátyúmentesítést végzett a nyári hónapokban, de mivel az út nem rendelkezik megfelelő alépítménnyel ez csak időleges megoldás.

A végleges megoldást a teljes felújítás jelenthetné. A kritikus állapotban lévő útszakasz hossza 400 méter. Mivel a Seregély utca információink szerint nem önkormányzati kezelésbe tartozik, Mátészalka jegyzőjét kérdezzük közérdekű adatigénylés keretein belül, hogy kihez tartozik az út kezelése.

 

Tisztelt Jegyző Úr,
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű    adatigényléssel fordulunk Önhöz.
 
Adatigénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek 15 napon belül tegyen eleget.  
 
Értesüléseink szerint a mátészalkai  Seregély útnak   nem  Mátészalka Város Önkormányzata  a tulajdonosa, így közútkezelői tevékenységének  körébe nem tartozik az út  kezelése.  
 
Kérdések:
 
Ki az út tulajdonosa? Kihez tartozik az út kezelése?
Válaszát, segítségét,  előre is köszönjük.
seregely.png
Az említett szakasz térképen.
seregely1.jpg
Pillanatkép.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1814276359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása