A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megoldást szeretnének a közterületi hulladék problémájára !

2018. május 03. - Mátészalkaleaks

Szinte nincs olyan hét, hogy ne kerülne köztisztasággal kapcsolatos poszt a közösségi oldalakra. A köztisztaság fenntartása minden településen kemény feladat, így Mátészalkán is. Elhangzanak rendszeresen érvek pro és kontra, hogy mi azoka annak, hogy eseti jeleggel elárasztja a közterületet a kommunális hulladék.

Egyesek a közmunkások hanyag munkáját, mások a kukában rendszeresen keresgélő embereket teszik felelőssé. Egyesek a  zárt hulladékgyűjtő edényzetet tartják megoldásnak, míg mások hatékonyabban osztanák be a közmunkások munkaidejét. Vannak olyanok, akik városlakók szűk rétegének trehányságát okolják a problémáért.

Nem célunk igazságot szolgáltatni, de mivel egy városról kialakult összképen sokat ronthat  a közterületek hullakékkal való szennyezettsége, ezért nyilvánosságot kívántunk adni a témának.

A célunk az, hogy Mátészalka Önkormányzata vitassa meg a problémát, és szánja el magát  a probléma tartós megoldásának érdekében.

 

Vitaindítónak egy városlakó bejegyzése:

 </p

A mai napon készítettünk 17 órakor pár felvételt a  Keleti lakótelepen, a művüves pálya mögötti parkban.

 

wc.jpg

csikkek_es_egyebek.jpg

csikk.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7013888280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása