A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Együtt toltuk meg a Mátészalka-Deberecen vasútvonal ügyét!

A politikai pártok nagy része nem vett részt az akcióban.

2017. október 25. - Mátészalkaleaks

2017.október 24-én vidám flashmob került megrendezésre a mátészalkai vasútállomás parkolójában található antik vonatnál. A MátészalkaLeaks csoport mindenkit szeretettel várt a megmozdulásra, hiszen ahogy ítuk:

 

"Vannak olyan ügyek, amelyek mindenkinek fontosak. Ilyen a Mátészalka-Debrecen vasútvonal ügye, hiszen bármilyen politikai pártokkal szimpatizálunk mi mátészalkai és környékbeli emberek, abban egyetértünk, hogy megérett a felújításra a Mátészalka-Debrecen vasútvonal. Ideje lenne olyan fejlesztést eszközölni rajta, amely után 80 km/órás sebességet is produkálhatnának a vonatok, a jelenlegi 45-49 km/órás átlagsebességgel szemben. Mindegyikőnknek ugyanolyan lassú a vonat. Ugyanolyan bosszúsak leszünk akkor is, amikor a vonatok ülésein helyet foglalva összekoszoljuk magunkat. Ugyanolyan rosszul érint minket amikor a téli hónapokban nem tudunk kezet mosni a vonatokon a víz és a szappan hiánya miatt.

Egy a célunk, vasútfejújítást és korszerűbb vasúti kocsikat szeretnénk a Mátészalka- Debrecen vasútvonalon!

A MátészalkaLeaks csoport és az ŐrLeaks csoport szervezésében vidám flashmobot szervezünk a mátészalkai vasútállomás parkolójánál található "antik" vonatnál, ahová bárkit várunk, aki fontosnak tartja a Mátészalka-Debrecen vasútvonal ügyét. Várunk szó szerint mindenkit, pártszínezettől függetlenül.

A flashmob végén,a megjelentek képletesen megtolják majd a mátészalkai vasútállomás előtt lévő „antik” mozdonyt, ezzel jelképezve azt, hogy a vasútvonal felújítása közügy, politikai hovatartozástól függetlenül."

 

A politikai pártokat nem hatotta meg a kezdeményezés, hiszen csak a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció támogatta megjelenésével a rendezvényt. Reméljük, hogy a következő megmozdulásokon már minden párt és jelentősebb helyi civil szervezet képviselteti majd magát, mert ez az ügy,  közügy!

flasmob.jpg

flashmob2.jpg

mem.jpg

mem2.jpg

megtoltuk2.jpg

22780222_1045235425618946_332230815179040275_n.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9713086076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása