A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Veszélyesnek tűnik a Kölcsey utcai épület állapota.

2018. október 03. - Mátészalkaleaks

Tisztelt  Mátészalkai Járási Hivatal,

 

Közérdekű bejelentéssel fordulunk Önökhöz.

 

Bejelentésünk az alábbi törvényen alapul,

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pont

"Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat."

 

 

A bejelentés tárgya: a Mátészalka, Kölcsey Ferenc  utca 36 szám alatt  található egykori "Boszorkány falatozó" homlokzatának állapota.

 

Állampolgári jelzések alapján, és az ingatlan személyes felkeresésekor megállapítottuk, hogy az épület homlokzata a mi véleményünk szerint balesetveszélyes, de mivel nem vagyunk szakemberek így a Tisztelt Kormányhivatal segítségét kérjük. Nem szeretnénk ha a  Kölcsey utca gyalogosaira esne  a homlokzat egy kisebb-nagyobb darabja, hiszen ez Mátészalka a gyalogosforgalom szempontjából az egyik  legforgalmasabb utcája.

 

Kérjük, hogy legyenek szívesek helyszíni szemlét tartani, és tájékoztassanak minket a vizsgálat eredményéről, és amennyiben a közérdekű bejelentésünket jogosnak ítélik meg, kérjük intézkedjenek a jelenlegi állapot mielőbi  megszüntetésének az érdekében.

 

A közérdekű bejelentésünkhöz fényképet is mellékeltünk.

 

2018.október 03. , Mátészalka

Munkájukat, segítségüket előre is köszönjük.

 

Üdvözlettel és Tisztelettel:

-MátészalkaLeaks csoport-

 

msz_boszorkany_falatozo.jpg

 

msz_boszorkany_falatozo_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6614279767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása