A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Az útra belógó fák zavarják a közlekedést a Kórház utcán!

A tehergépkocsik és az autóbuszok alig férnek el egyes útszakaszokon.

2016. október 28. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Műszaki iroda !
 
Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulok Mátészalka Város Műszaki irodájához, kérem legyenek szívesek kivizsgálni bejelentésemet, szükség szerint megtenni a szükséges intézkedéseket.
 
A Kórház utcán rendkívül sok távolsági buszjárat közlekedik, valamint sok tehergépkocsi is.Én is buszvezető vagyok alkalmazottként, és szeretném felhívi arra a figyelmüket, hogy a Kórház utcán több fa is méterekre benyúl az utak felé. Egy nagyobb busszal vagy tehergépkocsival balaesetveszélyes szituációk szoktak kialakulni, főleg akkor, ha netán szemben is méretes jármű érkezik.
 
Arra is szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a Kórház utca és az Ipari út kereszteződnésénél lévő két fűzfa is méterekre benyúlik az út  felé. Ráadásul azoka  fák olyan rossz állapotban vannak, és olyan rossz helyen vannak, (hiszen ha húzódnia kell egy járműnek egy balesetveszélyes szituáció miatt) akkor a fáknak üzközhet.
 
Remélem, hogy sikerült segíteni a munkájukat, és bízom benne, hogy megvizsgálják a Kórház utcai helyzetet, és megteszik a szükséges intézkedéseket.
Bejelentésem az alábbi törvényen alapul,

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pont

"Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat."
 
2016.október 28.
 
Üdvözlettel:
 
Szabó Zoltán
Amennyiben Te is szeretnéd azt, hogy megoldódjon a Kórház utcai helyzet, vagy más közérdekű bejelentésed lenne, ÍRJ LEVELET  a muszaki@mateszalka.hu e-mail címre! 
img_20161028_164832.jpg
img_20161028_164712.jpg
img_20161028_164929.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1911912505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása