A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat: szorgalmazzák a Mátészalka-Debrecen vasútvonal felújítását.

2021. február 15. - Mátészalkaleaks

Elkezdődtek a megyei tervezések a 2021-2027-es Európai Uniós ciklus forrásainak felhaszálásának tekintetében. Hajdú-Bihar megyében már 2020. év végén  várták az állampolgárok és a civil szervezetek jelzéseit arról, hogy mely fejlesztéseket  kezelje prioritásként a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat.

A MátészalkaLeaks csoport is megtette javaslatát, talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy bekerült a Mátészalka-Debrecen vasútvonal a fejlesztési prioritások közé.

A megyei 2021-2027-es területfejlesztési stratégiai programban  is megemlítik a Mátészalka-Debrecen vasútvonalat.

a1_2.png

 

A megyei területfejlesztési koncepció feltáró- értékelő vizsgálatában és magában az operatív programrészben  is többször említik a 110-es vasútvonal villamosításának fontosságát, olyan fontos beruházásnak említik, amelynek megvalósítását az egész Uniós ciklusban szorgalmazni fogják.

a3.png

a2.png

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tervezés is elkezdődött, ezen a linken várják a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési Program programrészeivel kapcsolatos véleményényeket, 2021. március 18-ig. A megyei dokumentumok tanulmányzozását megkezdte csoportunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5016428650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása