A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Igazi tortúra volt ma délelőtt a Mátészalka és Debrecen közötti utazás vasúttal.

2019. augusztus 07. - Mátészalkaleaks

A mai napon ismét megtapasztalhatták az utasok azt, hogy milyen mértékben megbízhatatlanok a  110-es vasútvonalon közlekedő mozdonyok. A Debrecen állomásról 9 óra 01  perckor  indult,  Mátészalka  felé közlekedő személyvonat mozdonya Nyíradony állomáson meghibásodott, ezért  a másik irányból, Mátészalka felől (üzemképes mozdonnyal) érkező vonat utasait leszállították Nyíradony állomáson, arra átszálltak a Debrecen felől érkező szerelvény utasai és folytatták útjukat Mátészalka felé.

Az üzemképtelenné vált mozdonyt elkezdték javítani, de csaknem két és fél óra elteltével sikerült csak elindítani Nyíradonyból,  Debrecen felé. A Nyíradonyban veszteglő utasok a 11 óra 54 perckor érkező vonattal indulhattak tovább Debrecenbe, ahová  12 óra 42 percre értek, amely 221 perces menetidőt jelent a Mátészalka és Debrecen közötti  a 78 kilométeres  távon.

 

A MÁV levele az alábbiakban olvasható:

 

A 6322-es számú vonat mozdonya hibásodott meg, ezért átszállították az utasokat a 6327-es számú vonatra, és ezt a szerelvényt visszafordították Nyíradonyból Fehérgyarmatra, 19 perces késéssel indult tovább a 6322-es.

 

Üdvözlettel:

 

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

 

 

cid:image001.png@01CF6C56.29415B10

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

Kommunikációs Igazgatóság

 

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

 

aa_1.png

 

sss.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3215000282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása