A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Eltört a sín Hajdúsámson és Nyíradony között !

Tegyenek komoly lépéseket a döntéshozók végre a Mátészalka-Debrecen vasútvonal teljes felújításának az ügyében !

2019. január 29. - Mátészalkaleaks

Hajdúsámson és Nyíradony között síntörés miatt ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés. A menetidő jelentősen meghosszabbodik.  A vasúttársaságot kérdezzük az eset körülményeiről, ahogy választ kapunk majd közzé tesszük.

Meddig várnak még a vasútvonal teljes felújításával? Addig, amíg komoly baleset történik? Ha Te is tennél a jó ügy érdekében valamit, írd alá a petíciót.

 

Firissítés, 2019.01.29. 21:50

 

Íme a MÁV-Start válasza a mai síntörésre. Lásd a lentiekben.

Azért megnyugtató lett volna, ha egy mérő kocsi végigment volna Mátészalkától, Debrecenig. A vasúttársaság szerint nincs szükség erre, és szerintük balesetveszély sem volt. Miért is nem? Csak azért, mert olyan szerencséje volt most az utazóközönségnek, hogy pont olyan időszakban történt a síntörés, amikor nem járt azon a szakaszon vonat! Ha kora reggel, vagy este történt volna az eset, akkor is ilyen stílusban válaszolnának?

Véleményünk szerint a MÁV nem veszi elég komolyan a vasútvonal állapotát.

 

mav_valasz_1.png

 

 

 

 

 

img_20110730_135542.jpg

A kép illusztráció.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6414595846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása