A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Siker: összehangolt hazajutás Debrecenből, leszállási lehetőség egyes Nyíregyházáról érkező buszokról az Inkubátorház megállóhelynél.

A módosítások már életbe is léptek !

2018. október 17. - Mátészalkaleaks

Szűk öt hónappal ezelőtt menetrendi egyeztetésre hívta az Északkelet-Magyarországi Közlekedésszervező Iroda a Mátészalkaleaks és Őrleaks csoportok képviselőit, hogy megismerje a jelenlegi menetrendről a véleményüket, illetve lehetőséget biztosítson  arra, hogy az akkor még formálódó  2018/2019.évi menetrenddel kapcsolatban előadják  javaslataikat.

A napokban megszülettek az első kézzel fogható eredményei az egyeztetésnek, hiszen több helyen módosult az aktuális buszmenetrend.

A változások:

 

Gördülékenyebbé válik a hazajutás a  Debrecen-Mátészalka-Jármi-Papos-Őr-Vaja-Kántorjánosi útvonalon

A Mátészalkáról iskolai előadási napokon 15.00 órakor Kántorjánosiba induló 371 sz. járatot 15 perccel később indítják Ennek megfelelően a járat Mátészalka, autóbusz-állomásról 15.15 órakor indul és Kántorjánosi, Ady Endre u. 2. megállóhelyre 16.00 órakor érkezik.

Így a Debrecenből 13 óra 20 perckor induló, és Mátészalkára 15 óra 09 perckor érkező személyvonat utasai elérik mostantól a Jármi, Papos,Őr, Vaja,Kántorjánosi felé induló buszjáratot. Az intézkedéssel csaknem  10000 állampolgár közlekedési lehetőségei javulnak.

Jelentősen csökken  az Újtelep városrész és a Meggyesi út környékén lakók hazajutási ideje Nyíregyházáról

Bár az elmúlt években több, pozitív változást sikerült elérnie a MátészalkaLeaks csoportnak a helyközi buszjáratokkal kapcsolatban, de még volt tennivaló. Annak érdekében, hogy azoknak az állampolgároknak is könnyebbé tegyük a Nyíregyházáról hazajutásukat akik az Újtelep városrész azon részén élnek amely Ipari úthoz közel esik, valamint hogy a buszközlekedéssel rendkívül rosszul  ellátott Meggyesi úti polgárok is gördülékenyebben tudjanak Nyíregyházáról hazajutni, azt kértük, hogy egyes buszok álljanak meg az Inkubátorház megállóhelyen.

Kérésünket teljesíthetőnek találták a szakértők, így mostantól három Nyíregyházáról érkező buszjárat megáll az Inkubátorház megállóhelyen.

Ezek a Nyíregyházáról hétköznaponként  az alábbi időpontban induló járatok: 7:20, 9:30,12:45. Az intézkedéssel  Mátészalka két városrészének javul a közösségi közlekedése, a két városrészben több ezer fő él.

 

level1.png

lev2.png

lev3.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3514306075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása