A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megkezdődött a mátészalkai buszállomás kátyúmentesítése.

Öt hónap alatt, de pont kerül lassan az ügy végére.

2018. szeptember 30. - Mátészalkaleaks

Még április végén fordult  a MátészalkaLeaks csoport közérdekű bejelentéssel az EMKK Zrt. felé, hiszen a mátészalkai buszállomáson mintegy 20 darab, méretes kátyút észleltek az utasok.

Akkor az EMKK Zrt. a nyári hónapokra irányozta elő a kátyúmentesítést, de mivel ez nem történt meg, így ismét levélben kerestük meg a közlekedési szolgáltatót, amelyre válaszként az érkezett, hogy szeptember végéig megtörténik a mátészalkai buszállomás kátyúmentesítése.

A közlekedési szolgáltató ismét korrekten járt el, ígéretét betartva,  a napokban megkezdték a munkálatokat, így  a téli hónapokban az utazóközönségnek nem kell attól tartania, hogy a hó alatt megbúvó kátyúkba lépnek és balesetet szenvednek.

 

tavoli.png

 

kozeli.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8814272453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása