A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Több padra lenne szükség a Fő téri buszmegállóban!

Csikkgyűjtők kihelyezését is kérjük.

2017. május 02. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Műszaki Iroda !

Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulunk Önökhöz. Kérjük, hogy bejelentésünket legyenek szívesek megvizsgálni, és megszívlelni.

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pont

"Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat."
 
A bejelentés tárgya: Mátészalka,  Szalkay László utcai, (Fő téri buszmegálló)
 
A buszmegálló  rendkívül nagy forgalmú, több helyközi járatnak is van itt megállóhelye, ennek ellenére csak egy darab pad található az indulási oldalon, és az is renkívül leromlott állapotú.
 
Javaslat -1-  : kérjük a Tisztelt Műszaki Irodát, hogy  a leromlott állapotú pad kijavításásáról intézkedjenek, valamint amennyiben anyagi forrásaik lehetővé teszik azt, pár új pad kihelyezésével tegyék könnyebbé az idősek, kisgyermekesek várakozását.
 
Egy másik felvetés:
 
A buszmegállóban található szemétgyűjtő edényzet ugyan megfelelő számú, de azokon csikktartó nem áll rendelkezésre. Bár az is igaz, hogy a nemdohányzók védelméről szóló törvény értelmében, nem is lehetne a buszra várakozás közben dohányozni. 
 
Javaslat -2- : Ennek ellenére javasoljuk, hogy azok számára, akik a cigarettájukat el szeretnék nyomni a buszmegállóba érve, helyezzenek ki csikkgyűjtőket, hiszen ennek a lebomlási ideje elérheti a 10-12 évet is.
2017.május 02., Mátészalka
-Mátészalkaleaks csoport-
img_20170425_165543.jpg
A rendkívül forgalmas "Fő téri buszmegállóban" egy pad áll rendelkezésre.Jól látható a rengeteg csikk...
img_20170502_094640.jpg
Reggeli pillanatkép.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6412474979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása