A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ha nem érkezik válasz, virágokat ültetünk a kátyúkba!

2016. május 07. - Mátészalkaleaks

Már csaknem egy hónapja küldtünk levelet Mátészalka város jegyzőjének, három mátészalkai problémáról.A levelet az alábbiakban olvashatják.A fél útsávot elfoglalják a Kórház utcán lévő úthibák...

 

 

 

 

 

Tisztelt Jegyző Úr!

Először is szeretném megköszönni a Nyíregyháza-Mátészalka közötti szombat esti közlekedés ügyében végzett munkájukat.
Az emúlt hónapban több olyan kisebb-nagyobb problémát vetettek fel olvasóink,amelyben megoldásában kérjük a segítségüket.
A legfontosabb probléma az, hogy a Kórház utcán óriási úthibák akadályozzák a forgalmat. Itt járnak a távolsági buszok is. Kérjük, hogy javítsák ki ezeket.
A Képes Géza és a Jármi út kereszteződésénél található egy  fából készült épület.Itt, a járdától pár méterre van egy fedetlen akna, legyenek szívesen befedni. A közelben iskola,ovi és gyermekvédelmi intézmény is található.
A Kölcsey utcán, a volt Boszorkány falatozó épületéről különböző tárgyak lógnak. Bár biztosan nincs áram alatt a  több kilógó vezeték,de mégsem illik a városképbe. Kérjük, hogy tegyenek valamit a megoldás érdekében.
Lintényi Levente, Mátészalkaleaks
A válaszadásra szánt 30 napos határidő hamarosan letelik, és az óriási úthibák elhárítása még várat magára.
Felhívjuk a döntéshozók figyelmét. hogy amennyiben nem intézkednek a hibák elhárításának az érdekében, első körben virágokat fogunk ültetni az úthibákba.
Milyen komoly balesetnek kell történnie ahhoz, hogy elhárítsák az úthibát?
ha_nem_megy_maskent.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr748693746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

János Gáthy 2016.05.07. 20:38:26

Nagyon szép a szalkai utca,csak a virágot, valaki,el ne lopja.Erre a legjobb őr,maga jegyző.
süti beállítások módosítása